Åsa Sånemyr

Stora utmaningar kräver modiga ledare. Åsa är ledaren som både ägare och personal kan luta sig mot i förändring och transformation.

Expertområden

Expertis och erbjudande

Med elva egna butiker och e-handel samt hundratals återförsäljare ledde Åsa modevarumärket HOPE Stockholm i en tid där modebranschen och retail stod i stor förändring. Genom ett antal stora förändringar kunde hon nå tillväxt och lönsamhet i en utmanade tid för att sedan vara med i processen att sälja bolaget.

Åsa var med och byggde ett varumärke som stod för mer än ett klädesplagg genom att arbeta med mångfaldsfrågor i modebranschen. Tillsammans med ambassadörer som delade HOPEs värderingar kunde varumärket nå fram med sitt budskap till en större kundgrupp.

Nu arbetar Åsa konsult för ett antal bolag gällande varumärke, marknadsföring och försäljning i vitt skilda branscher. Hennes styrka är att se helheten gällande behoven i förändringsarbetet och förmågan att få människor att följa med i den utstakade vägen.

Vill du skapa ETT starkt budskap i alla dina kanaler – digitala eller fysiska – och få din organisation med i processen kan du börja med att ta ett inledande möte med Åsa.

 

Exempel på uppdrag

Digitaliseringsprojekt

Studier, upphandling och implementering

Produktutveckling

Styrelsearbete

Affärs- och marknadsplaner

Utformning

Varumärkesplattformer / Värderingar

Utformning

Uppdragsgivare

Prata med Åsa

Boka ett videomöte med Åsa eller skicka en förfrågan om ett större projekt.