Experter till din hjälp

Johanna Allhorn

PR & journalistik

Få har större erfarenhet än Chefredaktören för Ehandel om vad som krävs för att få genomslag av en nyhet.

Arne B Andersson

Logistik

Arne kan logistik som få och är med sin ständigt uppdaterade kunskap en värdefull samtalspart kring hela e-handelsaffären.

Mårten Sjölin

Hållbar e-handel

Mårten är hållbarhetsstrategen som brinner för hållbarhet och e-handel. Mårten har skrivit boken Resan till hållbar e-handel och håller i certifieringsutbildningen på Hållbar E-handel.

Anna Nordlander

Amazon

Anna har en lång erfarenhet av Amazon och anlitas ofta av företag som behöver djupare insikter om Amazon och hur den egna affären påverkas.

Johan Svensson

Affärsutveckling

Johan utbildar svenska entreprenörer i affärsutveckling och älskar att utmana ledningsgrupper i varumärke och affärsmodeller.

Åsa Sånemyr

Transformera retail

Stora utmaningar kräver modiga ledare. Åsa är ledaren som både ägare och personal kan luta sig mot i förändring och transformation.

Alexander van Riesen

E-handelsplattformar / e-handelsprojekt

Alexander har en värdefull överblick över affär, kund och teknik och hjälper dig att göra kloka val av e-handelsplattform och utvecklingsprojekt.

Nis Kehler

Kompetens och organisation

Nis har en gedigen erfarenhet från e-handel, både operativt och strategiskt och har en stor förståelse för vad som krävs när ett bolag växer.

Så fungerar digital rådgivning

Vår process

1

Kontakt

Vill du fråga andra e-handlare, använd gärna vår forum för att ställa din fråga. 

För dig som väljer expertrådgivning eller beställning av ett projekt gäller nästa steg.

2

Brief

Kontakta oss via formuläret nedan. Beskriv ditt behov, omfattning av rådgivning eller hjälp så tar vi det vidare.

3

Pris

När vi fått din förfrågan, återkommer vi till dig med med följefrågor vid behov. Vi kommer överens om formatet för rådgivning eller hjälp, omfattning och tid. 

4

Resultat

När vi fått din förfrågan, återkommer vi till dig med med följefrågor vid behov. Vi kommer överens om formatet för rådgivning eller hjälp, omfattning och tid.