Om oss

Vi hjälper dig att komma i kontakt med e-handelsexperter med relevant kompetens för det du behöver hjälp med. I nära samarbete med
E-commerceConsulting hyr vi också ut konsulter som hjälper dig med din
e-handel.

Om oss

Vi hjälper dig att komma i kontakt med e-handelsexpertermed relevant kompetens för det du behöver hjälp med. I nära samarbete med E-commerceConsulting hyr vi också ut konsulter som hjälper dig med din e-handel.

Snabba samtal

Ställ snabba frågor och bolla ideer med våra experter i ett 30 minuters videosamtal. Experten har självklart läst in sig och skapat sig bakgrundskunskap för just era utmaningar utifrån er kontaktförfrågan. Få svar på dina frågor utan krångel, rakt på sak!

Matchad kompetens

Våra experters kompetens ger marknadsledande rådgivning. Vi lägger hög vikt vid att vi ska matcha rätt expert med rätt utmaning och behov – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din rådgivning.

Flexibla metoder

Vi hjälper e-handlare med de enkla och svåra frågorna. Behöver du hjälp inför en lansering och söker projektvägledning? Vill du ha personlig och organisatorisk utveckling som ökar produktivitet och framgång? Vi hjälper er.

Ledande experter

Våra experter har gedigen kunskap och erfarenhet av e-handelsrelaterade områden. Tillsammans skapar vi en kunskapsbank med bred kompetens för att lösa våra kunders utmaningar. Ett digitalt rådgivningsteam!

Vad behöver du hjälp med?

Fyll i vårt kontaktformulär så kopplar vi ihop dig rätt expert.